کد خبر:37792
پ
قند پارسی ۴

رویداد ملی «قند پارسی» برگزار می‌شود

مدیر کل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری رویداد ملی «قند پارسی» با هدف حفظ و صیانت از زبان ملی و ادبیات فارسی و ارتقای نقش و کارکرد آن در عرصه تبلیغات خبر داد.

میراث مکتوب- عباس محمدیان مدیر کل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری رویداد ملی «قند پارسی» با هدف حفظ و صیانت از زبان ملی و ادبیات فارسی و ارتقای نقش و کارکرد آن در عرصه تبلیغات خبر داد.

وی افزود: این رویداد با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهیختگان، اندیشمندان و فعالان این عرصه، دوم بهمن ماه سال جاری در تالار وحدت برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد با اشاره به مطالبه پیوسته و مؤکد مقام معظم رهبری در ارتباط با پاسداشت زبان فارسی، تدوین سازوکارهای اجرایی برای ساماندهی تبلیغات مبتنی بر زبان و ادب فارسی را ضروری دانست و گفت: انجام برنامه‌ها و اقدامات اثربخش به منظور حفظ، نشر و پاسداشت زبان فارسی و جلوگیری از استفاده رسانه‌ها، اصناف و آحاد جامعه از اصطلاحات بیگانه در فضای عمومی، همواره در دستور کار دفتر تبلیغات و اطلاع‏رسانی قرار دارد و این رویداد ملی نیز با هدف تقویت مؤلفه‌های هویت ساز فرهنگی، همگرایی و اشاعه درست نویسی در تبلیغات شکل گرفته است.

محمدیان زبان فارسی را به عنوان مهم‌ترین نماد هویتی و سیاق وحدت آفرینی و انسجام ملی ایرانیان، عنوان کرد و گفت: الزامات قانونی برای حفظ حریم و حرمت زبان فارسی در حوزه تبلیغات، مسیر روشن و کاملاً شفافی را در این عرصه به وجود آورده و دفتر تبلیغات نیز در همین بستر و برای اجرای قانون، برگزاری رویدادهای مرتبط با این موضوع را به ‏‎منظور کمک به تحقق اهداف توسعه‌ای- تبلیغاتی کشور در قالب دبیرخانه پاسداشت زبان فارسی در دستور کار خود قرار داده است.

وی، تجلیل از پیشکسوتان و نوآوران در حوزه زبان و ادبیات فارسی را فرصتی مغتنم دانست و گفت: تلاش شده است در این رویداد، آثار تبلیغاتی کشور در دو حوزه محتوایی و بصری از حیث توجه و رعایت چارچوب‌های قانونی پایبندی به زبان و ادب فارسی بررسی شده و از مروجان و فعالان مؤثر در این عرصه قدردانی شود.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد در پایان گفت: وزارت آموزش و پرورش، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، کانون‌های آگهی و تبلیغاتی، شهرداری، صداوسیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از مشارکت کنندگان در این رویداد هستند و کنشگران، فعالان و ذینفعان تبلیغات کشور، هنرمندان و نویسندگان، دانشجویان، پژوهشگران و صاحب‌نظران حوزه زبان و ادبیات فارسی، صاحبان رسانه‌ها و مؤسسات فرهنگی، آموزشی، هنری نیز در برگزاری مناسب و باشکوه این رویداد سهیم هستند.

منبع: مهر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612