کد خبر:38876
پ
254254-2

تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه

«تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه» تألیف سمیه توحیدلو منتشر شد.

میراث مکتوب- کتاب «تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه» تألیف سمیه توحیدلو، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شد.

این کتاب در ۵ فصل با عناوین «اهمیت عدالت در دوران مشروطه»، «برداشت نظری از مفهوم عدالت»، «عدالت در کلام نخبگان دوران مشروطه»، «تحلیل تاریخ مفهوم عدالت» و «گفت‌وگوی انتقادی با آثار موجود در این زمینه» تدوین شده است و نویسنده در این فصول کوشیده است تا بحثی نسبتاً جامع درباره عدالت ارائه کند.

کتاب، مختصری از دسته‌بندی‌های موجود از عدالت را دارد، نظرات بنیان‌گذاران مشروطه در آن روایت شده و دسته‌بندی‌های مختلفی که از این مفهوم در ارتباط با دایره معنایی عدالت می‌شود را در برگرفته است. کتاب به لحاظ روش‌شناسی مبتنی بر روش‌شناسی تاریخ مفهوم کوزلک نوشته شده است. در انتها تلاش شده تا مبتنی بر یافته‌های این پژوهش، گفت‌وگویی انتقادی با سید جواد طباطبایی، داود فیرحی، همایون کاتوزیان، غلامحسین زرگری‌نژاد، خسرو شاکری و … انجام شود.

کتاب «تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه» در ۷۱۲ صفحه و به قیمت ۴۹۰ هزار تومان از سوی نشر نگاه معاصر منتشر شده است.

تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه

منبع: ایبنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612