میراث مکتوب- سومین دوره «کارگاه آموزشی خط کوفی» با تدریس استاد همایون مقدس در چارچوب مدرسه پاییزی ملک برگزار میشود.
این دوره آموزشی به موضوع کوفیشناسی در سطح پیشرفته از منظرهای تاریخی و نظری میپردازد. استاد به روشهای گوناگون همچون نمایش و تحلیل عکسها و فیلمها، درباره چگونگی اجرای عملی کتیبهنگاری رسامی و برجسته به سبک دوره طلایی هنر اسلامی (سدههای سوم تا هفتم هجری) میآموزد. او همچنین در همه فرآیند آموزش، همخوان با وضعیت و نیاز هنرجویان، همراه و راهنمای آنان خواهد بود.
سومین دوره «کارگاه آموزشی خط کوفی» با پایانیافتن دو دوره پیشین آموزش کوفی (در تابستان و پاییز ۱۴۰۲) برای هنرجویان و دوستداران خط کوفی برگزار میشود. این دوره از روز دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲ در ۸ جلسه برپا خواهد شد. اشتیاق و انگیزه برای شناخت بسترهای هنری و اجرای کوفینگاری، مهمترین و تنها پیشنیاز شرکت در این دوره آموزشی است. هنرجویان برای حضور در دوره، به بهرهمندی از مهارت خوشنویسی و دیگر هنرهای وابسته نیاز ندارند.
دوستداران حضور در این دوره آموزشی میتوانند برای نامنویسی و دریافت آگاهیهای بیشتر به سامانه مدیریت آموزشی ملک به نشانی «club.malekmuseum.org» مراجعه کنند.
استاد همایون مقدس سالها در زمینههای هنر گرافیک، پویانمایی به ویژه ارایه آثار و آموزش خط کوفی در دو شاخه تحریری و تزیینی فعالیت داشته است. او با پیشینه بیست سال آموزش خط کوفی، نشستهای سخنرانی، کارگاهها و نمایشگاههایی فراوان در سالهای گذشته برگزار کرده است. این هنرمند همچنین مشاور بسیاری پایاننامههای دانشجویی و پروژههای تحقیقاتی بوده است. استاد مقدس، سرچشمه حقیقی هنر خط کوفی را در سفالینهها و صفحهآرایی بیبدیل نسخههای قرآن در نیشابور سدههای سوم و چهارم هجری، سپس کتیبههای کوفی برجسته در بناها و معماری عصر سلجوقی میداند و در این راه از راهنماییهای استاد سیدمحمد موسوی جزایری بهرههای فراوان برده است.