این مراسم روز شنبه سوم خردادماه سال جاری از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران به نشانی خیابان ولیعصر، پل امیربهادر، خیابان سرگرد بشیری، پلاک ۷۱ برگزار میشود.
شیخ عبدالله نورانی، نسخهشناس و مصحح نامدار، اول فروردین ۱۳۰۸ در نیشابور چشم به جهان گشود.
استاد عبدالله نورانی، تحصیلات حوزوی خود را در نیشابور، مشهد، قم و نجف در رشته های ادبیات عربی، منطق، اصول فقه، علم کلام، اخلاق، تفسیر قرآن مجید، فلسفه مشاء و اشراق و حکمت متعالیه ملاصدرا تا اخذ درجه اجتهاد ادامه داد. ۲۰ سال در مشهد به کار علمی پرداخت و سپس عازم قم شد. در سال ۱۳۴۷ شمسی با تشویق و دعوت استاد شهید مرتضی مطهری به تهران آمد و و از طریق وی به حسینیه ارشاد و برخی مراکز فرهنگی دیگر راه یافت و مشغول به کار شد. پژوهش در کنار استادان دانشگاههای تهران و آشنایی با روش های جدید نسخه پژوهشی و پژوهش های مختلف، او را به کار تصحیح نسخه های خطی و پژوهش در این عرصه ترغیب کرد.
استاد از سال ۱۳۵۲ با تدریس صرف و نحو عربی و فارسی و مبانی تحقیق در علوم دینی و خداشناسی به عنوان استاد مدعو و حق التدریس با دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکدۀ علوم تربیتی دانشگاه تهران همکاری نموده است. وی از سال ۱۳۵۴ در دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان حق التدریس در دوره های لیسانس، فوق لیسانس و دکترا موضوعات فلسفه، کلام، تاریخ مذاهب و سیره معصومین علیهم السلام، تاریخ و تمدن اسلامی، متون فلسفی، فلسفه ملاصدرا، منطق قدیم و صرف و نحو عربی و شرح دیوان متنبی و کلیات فلسفه اسلامی را درس داده است.
از جمله آثار زنده یاد عبدالله نورانی می توان به تصحیح شرح حکمه الاشراق سهروردی، مبدأ و معاد، مصنفات میرداماد، فرائد الاصول، حکمت الهی در متون فارسی و سلم السماوات اشاره کرد.
دکتر نورانی هفتم آبان ماه ۱۳۹۰ در سن ۸۲ سالگی دار فانی را وداع گفت.