کد خبر:45161
پ
467426-2

انتشار 3 مجلد «موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة»

«موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة» تألیف سید شهاب الدین مرعشی نجفی به اهتمام سید محمود مرعشی نجفی و محمد اسفندیاری و گروهی از محققان منتشر شد.

میراث مکتوب- این اثر بازسازی کتاب «ملحقات الاحقاق» نوشته آیت ‌الله العظمی سید شهاب ‌الدین مرعشی نجفی است. کتاب «احقاق الحق وازهاق الباطل» تألیف شهید قاضی نورالله شوشتری است. آیت ‌الله العظمی مرعشی درابتدا قصد کرد نسخه خطی این کتاب را تصحیح و احیا کند. این کتاب در سه جلد منتشر شد. از جلد چهارم، آیت ‌الله العظمی مرعشی نجفی تعلیقاتی بر کتاب نوشت. این تعلیقات ادامه پیدا کرد تا به جلد سی و سوم رسید. مجلدات سی و چهارم تا سی و ششم را هم به فهرست اختصاص داد؛ به عبارت دیگر، ملحقات کتاب چندین برابر متن شد.

این مجموعه با تکمیل و استدراک آثار و منابع جدید از اهل سنت، شکل جدیدی به خود گرفت و به شکل موسوعه کنونی در آمد. این مجموعه در واقع موسوعه امامت است و آنچه درباره امامت از منظر شیعه و امامان معصوم (ع) مود توجه بوده، از منابع اهل سنت جمع آوری شده است. در این موسوعه به موضوع و مصداق امامت بر اساس منابع کهن و مهم اهل سنت (بهره گیری از ۱۱۰۰ مولف اهل سنت) پرداخته شده است.

از 24 هزار حدیث ذکر شده در این مجموعه، بیش از ۸۵۰۰ حدیث آن به حضرت علی (ع) اختصاص دارد. برای تدوین این موسوعه کتابخانه تخصصی برای این امر ایجاد شده که دارای منابع خطی و کتاب های دسته اول حدیثی اهل سنت بوده است.

پیروی از خط اعتدال، دوری از بزرگنمایی و توهین، شناسایی رجال حدیث و منطبق بودن با یک ساختار دقیقی و شکیل و کامل بودن آن به عنوان یک کتاب حدیثی را از ویژگی های این موسوعه می باشد.

موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة / مولف: سید شهاب‌الدین مرعشی نجفی (۱۲۷۶-۱۳۶۹ ش) – به اهتمام: سید محمود مرعشی نجفی – محمد اسفندیاری و گروهی از محققان؛ قم: کتابخانه آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی، ۱۴۴۶ ق / ۱۴۰۳ ش، جلد ۳۹، ۴۱ و ۴۲، ۵۷۶ + ۵۱۲ + ۴۵۶ ص، وزیری، گالینگور. (عربی)

 

موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة

منبع: کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612