کد خبر:3850
پ
khansari-m-1

به زلالی آب

استاد آیتی بحمدالله عمر پربرکت و پرفیضان داشته‌اند. چشمه‌ای جوشان هستند که سالها است بدون انقطاع آب زلال معرفت در آن می‌جوشد و تشنه کامان ادب و فرهنگ را سیراب می‌کند. چشمه‌ای که هرگز خشک یا گل آلود نشده است

میراث مکتوب – استاد آیتی بحمدالله عمر پربرکت و پرفیضان داشته‌اند. چشمه‌ای جوشان هستند که سالها است بدون انقطاع آب زلال معرفت در آن می‌جوشد و تشنه کامان ادب و فرهنگ را سیراب می‌کند. چشمه‌ای که هرگز خشک یا گل آلود نشده است.
یک نگاه ساده به مجموعه آثار ایشان و حجم عظیم آن اعجاب هر اهل فن را بر می انگیزد. در فهرست آثار ایشان که به بنده داده شده تعداد آثار ایشان به سی مجلد می رسد. اما «هم فزون آید چونان که بشمری» زیرا فی المثل ترجمه تاریخ العبرالاثر بن خلدون خود شش جلد است که از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۱ انتشار یافته و در این فهرست تنها یک اثر به حساب آمده است. همچنین کتاب تاریخ دولت اسلامی در اندلس تألیف محمد عبدالله عنان پنج جلد است که آن هم از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۱ بچاپ رسیده و بازهم در اینجا به عنوان یکی از آثار استاد فهرست نشده است.
آنچه در بالا مطالعه کردید بخشی از یادداشت زنده یاد استاد محمد خوانساری است در شماره ۷۷ «کتاب ماه ادبیات و فلسفه (ویژه‌نامه استاد عبدالمحمد آیتی)» به چاپ رسیده است.
متن کامل این یادداشت بر روی فایل پایین مطالعه کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612