کد خبر:12887
پ
1559112219-IMG-20190526-WA0008

نمایش نسخه‌های خطی قرآن و ادعیه در شهر رمضان

گزیده‌ای از نسخه‌های قرآنی و ادعیه در قالب بنرهای بزرگ شهری در طرح «شهر رمضان» شهرداری تهران به نمایش درآمد.

میراث مکتوب- هم‌زمان با ماه مبارک رمضان گزیده‌ای از نسخه‌های قرآنی و ادعیه از گنجینۀ خطی کتابخانه و موزه ملی ملک در طرح «شهر رمضان» شهرداری تهران در قالب بنرهای بزرگ شهری در بزرگ‌راه‌ها، خیابان‌ها و میدان‌های پایتخت به نمایش درآمد.  

تصویرهای گزیده بخش‌هایی از نسخه‌های خطی قرآنی و ادعیۀ کتابخانه و موزۀ ملی ملک (بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران) است که با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران در قالب یکی از طرح‌های فرهنگی ماه مبارک رمضان بر بنرها و بیلبوردهای بزرگ تبلیغاتی در بزرگ‌راه‌ها، خیابان‌ها و میدان‌های پایتخت در آستانه دید شهروندان جای گرفته است.

تصویرهایی از نسخه خطی قرآن کریم به خط نسخ محمدصادق بقای اصفهانی (سده سیزدهم هجری)، مناجات منظوم منسوب به حضرت علی علیه‌السلام به خط سلطان محمد خندان (سده نهم هجری) و دعای جوشن کبیر به خط نسخ (سده سیزدهم هجری) در این طرح بزرگ تبلیغاتی- فرهنگی به نمایش درآمده است.

برگزاری این برنامه فرهنگی در مسیر همکاری‌های دوسویه کتابخانه و موزه ملی ملک و سازمان زیباسازی شهرداری تهران با هدف بزرگداشت ماه مبارک رمضان، گسترش فرهنگ و هنر اسلامی- ایرانی در جامعه و افزایش سطح ذوق و سلیقه شهروندان، همچنین شناساندن و بازشناسی نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک انجام گرفته است.

کتابخانه و موزه ملی ملک، نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در حوزه نسخه‌های خطی به شمار می‌آید که گنجینه‌ای جذاب از نسخه‌های خطی و دیگر آثار تاریخی ایران را در زمینه‌های گوناگون دارد.

این موقوفه گزیده‌ای از تصویرهای آثار گوناگون خود را در قالب بسته‌های نمایشگاهی به رایگان به مراکز گوناگون فرهنگی و هنری در تهران و دیگر شهرهای کشور وامی‌گذارد. پاره‌ای از این تصویرها نیز در اندازه‌های بزرگ در بزرگراه‌ها، خیابان‌ها و میدان‌های تهران با همکاری شهرداری تهران به ویژه سازمان زیباسازی در سال‌های گذشته به نمایش گذاشته شده است.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612