میراث مکتوب – همایش یکروزۀ «تحولات فرق اسلامی در ایران قرون میانه متأخر ( 7 الی 10 قمری)» روز سه شنبه 25 آذر در تالار مولوی ـ دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
مدیریت نشست اول را دکتر رضا شعبانی بر عهده دارد و عناوین مقالات به شرح زیر است:
بررسی تطبیقی فرهنگ فرقهای شیعه و سنی در قرن نهم در مقتلنگاری ملاواعظ کاشفی و فضولی/ دکتر عطاءالله حسنی، آموزههای دینی حکومت سربداران و نقش آن در تحولات مذهبی امامیه/ سید محمدرضا خضری ، تحولات فرقهای نقشبندیه در ایران/ دکتر عباس برومند اعلم، رویکردهای معاصر به تحولات فرق اسلامی از قرن 7 تا 10/ دکتر زهیر صیامیان، زمینههای تحولات مذهب امامیه (مکتب حله) در قرن هفتم و هشتم هجری/ دکتر محمد حاجیتقی، تأملات روشی در باب منابع زیدیه عهد ایلخانان/ محمدکاظم رحمتی.
عناوین مقالاتی که در نشست دوم ارائه می شود نیز به شرح زیر است:
اسماعیلیه و تصوف در قرون میانه متاخر (7 الی 10 ق)/ دکتر فاطمه جاناحمدی، باورهای اسماعیلیه در ایران بعد از مغول/ دکتر عباس احمدوند، نسبت سلفگرایی و عرفانگرایی در میان فرق در سدههای میانه اسلامی/ دکتر احمد پاکتچی.
در پایان این همایش نیز میزگردی با حضور دکتر احمد پاکتچی، محمکاظم رحمتی و عباس احمدوند برگزار می شود که مدیریت آن را دکتر زهیر صیامیان بر عهده دارد.
برای اطلاع بیشتر دربارۀ سخنرانی های این همایش اینجا کلیک کنید.