کد خبر:47791
پ
خلیج فارس ۱۵

خلیج فارس در اسناد و متون کهن

مسئلۀ خلیج فارس سیاسی است و عرب‌ها که فاقد هویت تاریخی هستند، با جعل و سرقت نام تاریخی بحر فارس و صرف میلیونها دلار و تحریف اسناد تاریخی و رشوه‌دادن به مراکز علمی امریکایی و اروپایی، عربی را جایگزین فارسی کرده‌اند.

میراث مکتوب- «خلیج فارس در اسناد و متون کهن»، این موضوع، عنوان سخنرانی بنده بود در همایش روز ملی خلیج فارس.
جلیل نوذری محققی است که بیش از سی‌وپنج سال از عمر خود را به عنوان کارشناس و مترجم در شرکت پتروشیمی بندر امام در شهر گرمسیر ماهشهر گذرانده است. او کاشف نام مؤلف رستم‌التواریخ است. کتابی پژوهشی در این باره از او چاپ کردیم که ثابت کرد رضاقلی‌خان هدایت نویسندۀ این کتاب است. نوذری دوسالی است موزۀ اسناد و عکس‌های این شرکت را تأسیس کرده تا قریب ۶۰ سال کوشش بنیانگذاران و خادمان این شرکت را ارج نهد و مسئولان کشور را به اهمیت این کار واقف سازد. ایران‌دوست است و مدام در تلاش برای انتشار آثار مرتبط با پتروشیمی و خلیج فارس. به همت و پایمردی او کتاب تاریخ خلیج فارس و بنادر تألیف سعادت کازرونی با موافقت مدیریت فرهنگ‌دوست این شرکت، جناب انصاری‌نیک منتشر شد. انصافاً او مدیری کاردان و فهیم است.
برگزاری همایش “روز ملی خلیج فارس” در تالار اجتماعات مرکز پژوهش‌های علمی و مطالعات خاورمیانه، به مدیریت نوذری بخوبی انجام شد.‌ بنده هم گفتم خلیج فارس نماد هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است. مسئلۀ خلیج فارس سیاسی است و عرب‌ها که فاقد هویت تاریخی هستند، با جعل و سرقت نام تاریخی بحر فارس و صرف میلیونها دلار و تحریف اسناد تاریخی و رشوه‌دادن به مراکز علمی امریکایی و اروپایی، عربی را جایگزین فارسی کرده‌اند. چه خوب متذکر شد علی بهرامیان با استناد به منابع تاریخی که فارس به معنای ایران است و خلیج فارس یعنی خلیج ایرانی، نخست عبدالکریم قاسم با شیطنت یک انگلیسی، خلیج عربی را بکار برد و سپس جمال عبدالناصر در تقابل با شاه این شیطنت را دامن زد و کم‌کم عرب‌ها با حمایت غربی‌ها این سرقت را نهادینه کردند. من هم با استناد به حدیثی از اهل سنت به روایت مثنی تمیمی گفتم که پیامبر اعظم(ص)، بحر فارس را در کلام خود بکار برده و اگر عربها به پیامبر اکرم معتقدند نباید به این تحریف دست می‌زدند.
گفتم هدف غربی‌ها در ۴۰۰ سال اخیر، کوچک‌کردن ایران بوده‌است. چشم دیدن ایران بزرگ با تمدن چند هزار ساله را ندارند و از هر راهی برای تفرقه بین عرب و عجم بهره می‌جویند. با دستاویز قرار دادن مسئله قومیت‌ها و زبان مادری در ایران جوانان را تحریک و آنان را به سهم‌خواهی و هویت‌طلبی ترغیب می‌کنند. ما برای حفظ یکپارچگی کشور، جز همبستگی و وحدت و همدلی، راه دیگری نداریم.

اکبر ایرانی
مدیرعامل مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612