کد خبر:47572
پ
admin-ajax

آیین شکوهمند نخستین جایزۀ دوسالانۀ زنده‌یاد پرویز اذکایی

آیین شکوهمند نخستین جایزۀ دوسالانۀ زنده‌یاد پرویز اذکایی، نماد همدلی و همکاری سرمایه‌های فرهنگی و مردمی

میراث مکتوب- سالانه در کشور آیین‌های جوایز مختلفی اعم از مردم‌نهادی و دولتی برگزار می‌شود.‌ کسانی که از نزدیک این برنامه‌ها را رصد می‌کنند، با دستاوردها و کمّ و کیف آنها آشنا هستند.‌ بنده این نخستین مراسمی بود که برای اعطای جایزه با همکاری نهاد کتابخانه‌ها و یکی از جوانان ایران‌دوست پُرتلاش در همدان، مدیر مسئول همدان‌نامه آقای حسین‌ زندی برگزار کردم. از سی‌سال آبرو و اعتبار میراث مکتوب که ظرفیتی بی‌نظیر است، بهره جستم و از هر استادی که دعوت کردم پذیرفت، ۲۰ نفر با اتوبوس و ۱۰ نفر با چند سواری از شهرهای مختلف در این مراسم شرکت جستند. شب اول، نشست فرهنگی “اردیبهشت هگمتانه” با مدیریت حسین زندی بر بام آرامگاه بوعلی برگزار شد. دکتر کزازی دربارۀ باباطاهر و ترانه‌های دلنشین پیر الوند سخن گفت، دکتر پورجوادی دربارۀ خیام، دکتر یاحقی دربارۀ سعدی و دکتر قیامتی دربارۀ شاهنامه زبان‌آوری کرد.
صبح چهارشنبه آیین اعطای جایزه در تالار اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور قریب ۵۰۰ نفر از استادان و دانشجویان برگزار شد. متن تمام سخنرانی‌ها در کانال تلگرامی “مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب” برای همگان قابل دریافت است. خوب است علاقه‌مندان این نام را در تلگرام بیابند و عضو شوند و از برنامه‌های میراث مکتوب مطلع باشند:

پس از اتمام مراسم اعطای جایزه، به سمت بزرگترین میدان دانشگاه رفتیم که به همت دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه بوعلی‌ به نام پرویز اذکایی نامگذاری شد و با حضور اساتید از تابلوی آن پرده‌برداری کردیم. آفرین بر دکتر مجذوبی.
عصر آن روز به همت حسین زندی در تالار اجتماعات هتل امیران که به مدیر فرهنگ‌دوست آن دستمریزاد می‌گویم و سپاس می‌دارم که نهایت تعاون را با ما روا داشتند، شبی فرخنده به یاد شادروانان ذکاوتی و اکبر اعتماد برپا شد و دکتر معصومی همدانی، زاگرس زند و پروین‌گنابادی و بنده سخن گفتیم.
پنجشنبه صبح دکتر پورجوادی و دکتر حلیمی در داخل گنبد علویان سخنرانی کردند.
دکتر پورجوادی با اشاره به گچ‌بری‌های زیبای گنبد علویان بیان داشتند که مقصودِ پدیدآورندگان هر محصول زیبا این است که انسان از طریق آنها به خالق مطلق متوجه شود و بینندهٔ این قبیل آثار نباید در صورت متوقف بماند.
دکتر حلیمی نیز از امتیازات هنری این مکان بی‌نظیر گفت و اهمیت و برتری آن را به مراتب بالاتر از صورت مونالیزا دانست که سالهاست مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته است.
سپس به سوی غار علیصدر روان شدیم. مدیر فرهنگ‌دوست غار که در مراسم هم شرکت کرده بود، به ادب و آداب تمام از میهمانان فرهیختهٔ خود پذیرایی کرد. آفرین بر چنین مدیرانی.

اکبر ایرانی
مدیرعامل مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612