کد خبر:24672
پ
cc-2

انتشار شماره جدید فصلنامۀ «پیغام آشنا»

میراث مکتوب- هشتاد و هفتمین شماره فصلنامه علمی، پژوهشی “پیغام آشنا” به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد به زبان اردو در ۹۳ صفحه منتشر شد. این فصلنامه که دارای درجه علمی و پژوهشی از کمیسیون آموزش عالی دولت پاکستان است با هدف تقویت پیوندهای فرهنگی و ادبی بین دو کشور منتشر گردید. […]

میراث مکتوب- هشتاد و هفتمین شماره فصلنامه علمی، پژوهشی “پیغام آشنا” به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد به زبان اردو در ۹۳ صفحه منتشر شد. این فصلنامه که دارای درجه علمی و پژوهشی از کمیسیون آموزش عالی دولت پاکستان است با هدف تقویت پیوندهای فرهنگی و ادبی بین دو کشور منتشر گردید.

احسان خزاعی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد در خصوص انتشار این فصلنامه گفت: در این فصلنامه علمی که با هدف نمایاندن اشتراکات فرهنگی و روابط فرهنگی و ادبی دو کشور ایران و پاکستان منشر می شود، مقالات مختلفی در حوزه زبان و ادبیات فارسی و اردو، پیوندهای ادبی دو کشور، مطالعه فرهنگ ها، شعر و ادبیات ایران و پاکستان به چاپ رسیده است.

عناوین مقالات این شماره از فصلنامه “پیغام آشنا” که توسط محققین و پژوهشگران پاکستانی به زبان اردو تألیف شده است و به چاپ رسیده عبارتند از:

صنعت تجنیس در مثنوی مولانا جلال الدین رومی(دفتردوّم)، به قلم دکترمسرّت واجد و شازیه سلطانه هاشمی

معرفی آثار مفتی اعظم قسطنطنیه، علامه شیخ سلیمان بلخی قندوزی نقشبندی، به قلم مخدوم سید علی عباس شاہ

بازتاب فرهنگ اسلامی در شعر لکهنو، به قلم دکترمحمد اعجاز تبسم

باورهای اخلاقی در ادبیات شعر داستانی اقبال، به قلم دکتر ثمینه سیف

ترکیبات فارسی به کار رفته در مثنوی”گلزارنسیم”، به قلم غلام یاسین و دکتر گلشن طارق

نگاهی بر ادبیات بلوچی و براهوئی، به قلم دکتر زاهد حسین دشتی، دکترعابده بلوچ و دردانه

نگاهی بر رمان نویسی میرزا اطهر بیگ، به قلم دکترخدیجه شاهد

بر اساس اعلام رایزنی فرهنگی کشورمان در اسلام آباد، تعداد محدودی از فصلنامه اردو زبان “پیغام آشنا” جهت نگهداری در آرشیوها و بهره برداری در کتابخانه ها، مراکز معتبر علمی و دانشگاهی توزیع می گردد و نسخه الکترونیکی آن از طریق وبگاه اینترنتی رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در اسلام‌آباد به نشانی http://ur.icro.ir/IslamAbad  قابل دسترسی می باشد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612