کد خبر:13476
پ
1569305749-_DSC0191-2_0

کارگاه‌های آموزشی کتابخانۀ ملک برای کودکان و نوجوانان

کتابخانه و موزۀ ملی ملک، فهرست ۱۴ کارگاه‌ آموزشی ویژۀ تورهای دانش‌آموزی را اعلام کرد.

میراث مکتوب- کتابخانه و موزۀ ملی ملک، فهرست ۱۴ کارگاه‌ آموزشی ویژۀ تورهای هدفمند برای گروه‌های دانش‌آموزی و کودکان و نوجوانان را هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدرسه‌ها و آموزشگاه‌ها اعلام کرد.

 

این کارگاه‌های چهارده گانه با هدف ارائۀ خدمات ویژه به تورهای بازدید دانش‌آموزی در گستره فرهنگ و هنر اسلامی- ایرانی با بهره‌گیری از گنجینۀ آثار موزه‌ای و نفایس کتابخانه‌ای بزرگ‌ترین موقوفۀ فرهنگی ایران طراحی شده و به اجرا درمی‌آید.

کارگاه‌های سکه (ساخت سکه گِلی)، تذهیب و نگارگری، نمایش ناصرالدین‌شاه در میدان مشق، چاپ لینولئوم، ضرب سکه به شیوه باستانی، ترش و شیرین، نمایش کمال‌الملک، کلاژ آثار کمال‌الملک، ساخت بازوبند، نمایش نور و سایه، خط کوفی یا خطوط اسلامی، مُهرسازی، قصه‌گویی (باغ قصه‌ها) و طراحی سکه‌های مناسبتی به شیوه کلاژ، چهارده کارگاه آموزشی به شمار می‌آید که کارشناسان و راهنمایان موزه در کتابخانه و موزه ملی ملک برای آشنایی بیش‌تر دانش‌آموزان با گوشه‌هایی از فرهنگ، تمدن و تاریخ این سرزمین اجرا خواهند کرد.

هر یک از این کارگاه‌های آموزشی با توجه به گروه سنی دانش‌آموزان و میزان زمان تور بازدید برگزیده می‌شود.

کودکان و نوجوانان با حضور در این کارگاه‌ها در کنار بازدید همیشگی از تالارها، نمایشگاه‌ها و آثار موزه‌ای به شیوه‌ای جذاب‌تر با مفهوم‌هایی همچون موزه، کتاب، نسخه خطی و فرهنگ و هنر سنتی آشنا می‌شوند.

این کارگاه‌ها به صورت رایگان و با هماهنگی پیشین برای مدرسه‌ها و دیگر مراکز رسمی آموزشی اجرا خواهد شد.

مدرسه‌های علاقه‌مند برای بهره‌مندی از خدمات رایگان کارگاه‌های آموزشی کتابخانه و موزۀ ملی ملک، یک هفته زودتر از زمان پیشنهادی برای بازدید دانش‌آموزی، می‌توانند با شماره تلفن 66751291 (روابط عمومی مؤسسۀ کتابخانه و موزه ملی ملک) تماس گرفته، در این برنامۀ فرهنگی نام بنویسند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612