کد خبر:8475
پ
jondoghi

کتاب‌شناسی یغمای جندقی

کتاب‌شناسی یغمای جندقی در بردارندۀ معرفی تمام آثاری است که دربارۀ یغمای جندقی (۱۱۹۶-۱۲۷۶ ق) یکی از نام‌آورترین سرایندگان این عهد تدوین شده است.

میراث مکتوب – کتاب‌شناسی یغمای جندقی در بردارندۀ معرفی تمام آثاری است که دربارۀ یغمای جندقی (۱۱۹۶-۱۲۷۶ ق) یکی از نام‌آورترین سرایندگان این عهد تدوین شده است. در این کتاب، افزون بر وصف نسخه‌های خطی دیوان یغما، مقالات و کتاب‌های مستقلی که دربارۀ وی و فرزندانش پدید آمده نیز معرفی شده‌اند.

در پیشگفتار این کتاب که به قلم مجید غلامی جلیسه، مدیرعامل خانه کتاب نوشته شده، آمده است: «غوطه‌ور شدن در آثار بزرگان، سعادتی است وصف ناشدنی که ورود به این لذت با مطالعه کتابشناسی‌ها است. مطالعه کتابشناسی‌ها نیز دست کمی از آن لذت عظیم ندارد. بسیاری، کتابشناسی‌ها را منابع اولیه تحقیقات و پژوهش‌ها می‌دانند و عمدتاً مانند کتاب‌های مرجع با آنها رفتار می‌شود و حال آنکه کتاب‌شناسی‌ها با رویکردهای مختلفی نوشته می‌شوند و البته برخی صرفاً کارکرد کتاب‌های مرجع را داشته و دارند اما کم نیستند کتابشناسی‌هایی که به علت ذوق و اطلاعات نویسنده آن‌چنان نوشته شده‌اند که علاوه بر مرجعیتشان با نگاهی تاریخی، محتوایی و علمی لذت و نگاهی متفاوت برای خوانندگان آن آثار دارند«.

این کتاب، در ده بخش تدوین شده است. «نسخه‌های خطی آثار یغمای جندقی»، «نسخه‌های خطی آثار فرزندان و فرزندزادگان یغما»، «یغما در جنگ‌ها و مجموعه‌های خطی»، «رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی درباره یغما»، «آثار چاپ شده یغما و فرزندانش»، «مقالات و نوشته‌های پژوهشی»، «سرگذشت برخی از نسخه‌های خطی»، «چند مقاله در سرگذشت یغما و تحلیل اشعار او»، «تصاویر شامل تصویر نقاشی یغما» و «منابع و فهرست‌ها» بخش‌های این کتاب را شامل می‌شوند.

این کتاب نوشته سید‌علی آل‌داوود در ۳۰۰ صفحه و به شمارگان هزار نسخه به قیمت (گالینگور ۲۰ هزار تومان و شومیز ۱۵ هزار تومان) از سوی موسسه خانۀ کتاب در بیست و نهمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده است.

انتشارات خانه کتاب در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کتاب‌های خود را با تخفیف ۳۰ درصد عرضه می‌کند. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه این کتاب‌ها به غرفه موسسه خانه کتاب واقع در سالن ملل مراجعه کنند.

منبع: روابط عمومی خانۀ کتاب

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612