کد خبر:1915
پ
ghods2-m-Copy

چه کسی زیر بال و پر فرهنگ را می‌گیرد؟

ماجرای عجیبی نیست وقتی تحریم و تنگناهای اقتصادی از هر سو کشور را تحت الشعاع خود قرار می دهد، اول از همه تیشه را بر داریم و به ریشه به مظلومترین بخش کشور یعنی «فرهنگ» بزنیم.

میراث مکتوب – ماجرای عجیبی نیست وقتی تحریم و تنگناهای اقتصادی از هر سو کشور را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد، اول از همه تیشه را بر داریم و به ریشه به مظلوم‌ترین بخش کشور یعنی «فرهنگ» بزنیم. بخشی که اگر بودجه آن کم – یا حتی قطع شود – نه حامی خاصی دارد و نه کسی از آسیب‌هایی که به آن می‌رسد، اعتراض می‌کند. سال ۱۳۹۱ برای فرهنگ کشور سال پرباری نبود و با قطع شدن بودجه بسیاری از مؤسسات مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مرکز دایرهالمعارف بزرگ اسلامی، مرکز پژوهشی‌های مجلس، مرکز پژوهشی میراث مکتوب و … بسیاری از مؤسسات دیگر، ناچار به تعدیل نیروی انسانی و عدم انتشار آثار خود شدند.
حال سؤال اینجاست اگر این بودجه از بخش دیگری مانند ورزش به ویژه «فوتبال» به یکباره قطع می‌شد در درجۀ نخست رسانه‌های جمعی به آن واکنش نشان نمی‌دادند و این موضوع را در بوق و کرنا نمی‌کردند، اما چرا کسی دلش به حال بخش فرهنگی به ویژه توزیع، تولید و نشر کتاب نمی‌سوزد.
مطلبی که در بالا مشاهده کردید عنوان گزارشی از سیده معصومه کلانکی است که در شماره ۷۲۲۹ روزنامه قدس تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۱به چاپ رسیده است.
برای مطالعه متن کامل این گزارش بر روی گزینه دریافت فایل کلیک کنید …
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612