کد خبر:17324
پ
D986D985D8A7DB8CD8B4DAAFD8A7D98720D8A8D8A7DAA9D988_0

نمایش آثار نظامی گنجوی در نمایشگاه کتاب باکو

غرفه ملی ایران در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب باکو با ۳۰۰ عنوان کتاب و بیشترین آثار درباره نظامی گنجوی، مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

میراث مکتوب- هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب باکو با حضور ۱۶۴ ناشر داخلی و خارجی، از روز چهارشنبه، چهاردهم مهرماه ۱۴۰۰، گشایش یافت. در این نمایشگاه علاوه بر کشورمان، ۴۳ ناشر از کشورهای دیگر نیز حضور داشتند. معرفی آثار «نظامی گنجوی» این شاعر پرآوازه یکی از اهداف هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب باکو اعلام شده بود.
 
کتاب تنها زبان مشترک همه ملل
سیدعباس موسوی (سفیر ایران در جمهوری آذربایجان) با اشاره به این‌که غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران با عناوین بسیار متنوع در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب باکو حضور دارد، اظهار کرد: کتاب به عنوان پل فرهنگی میان فرهنگ‌ها و تمدن‌ها بوده و تنها زبان مشترک همه ملل به شمار می‌رود.
 
رونمایی از «هفت پیکر» نظامی
علی احمد اف (معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان) و آنار کریم اف (وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان) با حضور در غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران از کتاب‌های نفیس چاپ کشورمان بازدید کردند. همچنین در این بازدید از کتاب «هفت پیکر» به زبان ترکی آذری با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور رونمایی شد.
 
ایران و آذربایجان تعلقات بسیاری دارند
آنار کریم اف (وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان) در بازدید از غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب باکو گفت: حضور دوستان و همسایگان در این نمایشگاه مایه مسرت و خوشحالی ماست. ایران و آذربایجان تعلقات بسیاری دارند و باید از این فرصت‌های بزرگ برای نزدیک شدن بیشتر به هم استفاده کنیم.
 
غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران با همکاری رایزنی فرهنگی سفارت کشورمان در جمهوری آذربایجان و با همت خانه کتاب و ادبیات ایران برپا شده است.
 
توجه نویسندگان و فرهیختگان به غرفه ملی ایران
قربانعلی پورمرجان (رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو) نیز در خصوص این نمایشگاه بیان کرد: غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران که با همت خانه‌ کتاب و ادبیات ایران و با همکاری رایزنی فرهنگی برپا شده است توانسته بیشترین آثار و نسخه‌های مربوط به نظامی گنجوی را به نمایش بگذارد که مورد حیرت معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و وزیر فرهنگ این کشور بود.
 
این نمایشگاه ۵ روزه بوده و در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اکسپو در باکو دایر شده است. 

منبع: روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612