میراث مکتوب- اسامی نویسندههای مقالات نامزدشده به ترتیب الفبا شامل میلاد جعفرپور برای مقاله «از یتیم داستانی تا قورچی تاریخی (بازشناسی هویّت حسین کرد شبستری بر پایۀ منابع تاریخی و ادبی)»، راضیه حجتیزاده برای مقاله «روششناسی فرمالیسم نظاممند، اسلوب پیشگام در تاریخ ادبیات نوین»، محمود فتوحی رودمعجنی برای مقاله «ردهبندی معرفتی گزارههای عرفانی»، مصطفی گرجی برای مقاله «کُحلِ پندار: بررسی ایماژ «زندگی به مثابه توهم ارادۀ آزاد» در نگاه مولوی و اسپینوزا» و علیرضا محمدی کلهسر برای مقالههای «تحلیل فرمال زبان عرفان؛ گونهها، نقدها، پیشنهادها» و «فقر مبانی نظری در گرایشهای زبان و ادبیات فارسی» است.
بر اساس اعلام از بین شش نامزد یادشده سه پژوهشگر، جوایز اول تا سوم شامل تندیس، سپاسنامه و جایزه نقدی را در مراسم اختتامیه جایزه دریافت خواهند کرد..
ابراهیم خدایار، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس، دبیر دوسالانه «نقد زرین»، سیدعلی قاسمزاده، عضو هیئت مدیره انجمن و استاد دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) قزوین، معاون علمی جایزه و حسن گوهرپور، نویسنده، روزنامهنگار حوزۀ فرهنگ و منتقد ادبی دبیر اجرایی دوسالانه «نقد زرین» هستند.
انجمن علمی نقد ادبی ایران و مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار کنندگان و دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه لرستان، دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) قزوین، مرکز لرستانشناسی و مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تربیت مدرس از حامیان این جایزه هستند.
در گام نخست ۱۷ تن از استادان دانشگاههای سراسر ایران، ۴۹ نشریه ادبی و نزدیک به ۳۰۰۰ مقاله چاپشده در طی سالهای ۱۴۰۱-۱۴۰۲ به همراه ۴۰ مقاله ارسالشده به دبیرخانه همایش را بررسی و درنهایت ۲۹ مقاله را شایسته ارزیابی در مرحله دوم دانستند.
در این مرحله علیرضا نیکویی، عیسیامنخانی و رحمان مشتاقمهر مقالات را براساس شاخصهای اعلامشده از سوی انجمن داوری کردند و شش مقاله را برای مرحله سوم برگزیدند.
در مراسم پایانی که چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد، سه مقاله برای دریافت جایزه ملی دوسالانۀ نقد زرین معرفی خواهند شد.
منبع: ایبنا