کد خبر:8981
پ
sazmanasnad_0

فراخوان همایش «ایران و گرایش های تاریخ نگاری با تاکید بر نقش اسناد» منتشر شد

پژوهشکده اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی، فراخوان مقاله همایش«ایران و گرایش های تاریخ نگاری با تاکید بر نقش اسناد» را منتشر کرد.

میراث مکتوب – پژوهشکده اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی، فراخوان مقاله همایش«ایران و گرایش های تاریخ نگاری با تاکید بر نقش اسناد» را منتشر کرد.

 سازمان اسناد و کتابخانه ملی، پژوهشکده اسناد در نظر دارد با همکاری انجمن ایرانی تاریخ، انجمن زنان پژوهشگر تاریخ، آموزشکده عالی روش شناسی علوم انسانی و سایر مراکز علمی آموزشی و انجمن های علمی، همایش« ایران و گرایش های تاریخ نگاری» را نیمه اول مهر ماه برگزار کند.

این همایش که بر مبنای تجربیات ملی و بین المللی و با آگاهی از نقاط قوت و چالش ها برگزار می شود، می تواند نقطه آغازی برای توسعه و رشد تاریخ نگاری و روش شناسی در ایران باشد.

محورهای پیشنهادی همایش عبارت از تاریخ شفاهی و تاریخ نگاری ایران، تاریخ نگاری اسلام و تشیع، تاریخ نگاری اجتماعی و اقتصادی تاریخ نگاری آموزش و پرورش، تاریخ نگاری انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تاریخ نگاری ایران باستان یا باستانگرایی در تاریخ نگاری است.

تاریخ نگاری ایرانی و سیاست و حکومتگران، تاریخ نگاری چند و میان رشته ای، تاریخ نگاری رجال در ایران، تاریخ نگاری رخدادگرا و روایتگر تاریخ نگاری زنان، تاریخ نگاری کار و کارگری، تاریخ نگاری مناسبات پسا استعماری با ایران از دیگر محورهای این همایش است.

بر اساس این گزارش، مقاله ها باید در قالب فایل ورد 2003 – word 2003 – تا 15 شهریور ماه به نشانی پیام نگار a2a@nlai.ir ارسال شود.

شرکت کنندگان در این فراخوان باید توجه داشته باشند که مشخصات نویسنده یا نویسندگان، وضعیت شغلی، سمت، پیام نگار و شماره تلفن خود را همراه اثر ارسال کنند.

علاقه مندان به حضور در این فراخوان می توانند جهت اطلاع بیشتر از نحوه شرکت در این همایش، به نشانی تهران، بزرگراه حقانی (شرق به غرب)، نبش خیابان کوشا، سازمان اسناد و کتابخانه ملی، ساختمان آرشیو ملی ایران (گنجینه اسناد)، پژوهشکده اسناد، مراجعه کرده یا با راه های ارتباطی مانند دورنگار به شماره 26402977 و پیام نگار به نشانی a2a@nlai.ir تماس بگیرند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612