میراث مکتوب – خواجه نصیرالدین طوسی (597 – 672 ق) یکی از بزرگترین دانشمندان جهان اسلام است که آثار و نگاشته های او در شکل گیری و تطور دانش و اندیشۀ اسلامی و به ویژه شیعی انکارناپذیر است.
یکی از آثار خواجه که در واقع زندگی نامۀ خودنوشت او به شمار می رود سیر و سلوک نام دارد. این اثر به دلیل آگاهیهای بی مانندی که دربارۀ زندگی، تحصیلات و تحولات فکری نگارنده ارائه می کند در میان مهم ترین آثار او جای دارد.
صراحت بیان، سلامت اندیشه، بررسی ظریف موضوع و سبک نگارش ، این اثر را در میان بهترین زندگی نامه های عقلانی در ادبیات اسلامی قرار داده است و افزون بر آن از نظر کلامی و فلسفی نیز بیانگر ابعاد روحانی، هستی شناسانه و نظام فکری منسجم و مدون طوسی است.
فهرست مطالب این کتاب به شرح زیر است:
یادداشت
پیش گفتار
مقدمه: نصیرالدین طوسی و اسماعیلیان
معتقد خواجه نصیرالدین طوسی رحمت الله علیه
اختلافات نسخ: علائم اختصاری
نمایه
کتابنامه
تصویر نسخۀ خطی
ترجمۀ انگلیسی
خواجه نصیرالدین طوسی، سیر و سلوک، تصحیح، ترجمه و شرح به انگلیسی: سید جلال حسینی بدخشانی، تهران، مرکز پژوهشی میراث مکتوب، مؤسسۀ مطالعات اسماعیلی، چهل و پنج، 80، 107 صفحه، قطع: وزیری، بها با جلد شومیز: 190000 ریال با جلد سخت: 290000 ریال، 1396.
علاقه مندان برای تهیۀ آثار ، منشورات و مجلات مرکز (آینه میراث، گزارش میراث و میراث علمی) می توانند با شمارۀ 66957889 و با دورنگار 66957889 واحد توزیع و فروش و یا با نشانی الکترونیکforooshemiras@gmail.com یا order@mirasmaktoob.ir تماس بگیرند.