کد خبر:17567
پ
D8B3D8B1DB8CD8A7D98420D8B5D988D8AADB8C

سریال صوتی «تاریخ بیهقی» منتشر شد

اولین فصل سریال صوتی «قصه‌های شیرین ایران» به کارگردانی مهدی طهماسبی با یک قصه تاریخی برای گروه کودک و نوجوان منتشر شد.

میراث مکتوب- «تاریخ بیهقی» عنوان فصل اول سریال صوتی «قصه‌های شیرین ایرانی» است که به کارگردانی مهدی طهماسبی و تهیه‌کنندگی فرشاد آذرنیا ساخته و پخش شده است. در این مجموعه که در 12 جلد توسط سوره مهر منتشر شده، نویسندگان مختلفی تلاش کردند تا متون کلاسیک ادبیات فارسی را برای نوجوانان به زبان آنها و مطابق فضایی که دارند، بازنویسی کنند.

 

 

فصل اول مجموعه داستان صوتی قصه‌های شیرین ایرانی در ۸ قسمت با نام‌های «آمدن حسن میمندی به بلخ و پذیرفتن وزارت»، «داستان بر دار کردن حسنک وزیر»، «پس‌گرفتن هدیه‌ها و انعام‌ها»، «داستان خواجه بوالمظفر برغشی»، «داستان هارون‌الرشید و یحیی برمکی»، «مرگ خواجه‌احمد میمندی»، «داستان عمرولیث و شکیبایی او بر مرگ برادرش» و سرانجام «داستان علی قهندزی و گرفتاری او» منتشر شده است.
 
تاریخ بیهقی اثر ارزشمند ابوالفضل بیهقی، از مورخین و نویسندگان بزرگ ایرانی است که در دربار غزنویان در قرن چهارم و پنجم هجری قمری خدمت می‌کرده است. روایت‌های او از تاریخ بسیار جذاب و داستانی است.
 
«تاریخ بیهقی» یکی از کتاب‌های «قصه‌های شیرین ایرانی» است که مژگان شیخی در طول آن تاریخ بیهقی، نوشته ابوالفضل محمدبن‌حسین بیهقی را بازنویسی کرده است.
 
در این مجموعه صوتی تلاش شده تا با استفاده از راویان کاربلد این حوزه، اثری شکل بگیرد که بتواند به‌ویژه دایره مخاطبان این کتاب یعنی کودکان و نوجوانان را با خود همراه کند. اولین فصل این سریال صوتی توسط چهره‌های نام‌آشنایی مثل نرگس فولادوند، مریم معینیان، اردشیر منظم، بیوک میرزایی، مهدی طهماسبی، شاهین ملک‌زاده، مجید تیزرو، رضا صفری دریایی، مهدی بازدار و مهران پوراعظمی شکل گرفته و منتشر شده است.
 
سریال صوتی «قصه های شیرین ایران» در حال حاضر از درگاه کتابخوان‌های فیدیبو، طاقچه، نوار و کتابراه قابل دریافت است.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612