کد خبر:46038
پ
1396613

تصویر جامعه ایران و آسیای میانه در زمان حکمرانی تیمور و جانشینانش

کتاب «سده تیموری» اثر چارلز ملویل و ترجمه خسرو خواجه‌نوری و مریم کهدویی از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شد.

میراث مکتوب- کتاب «سده تیموری» اثر چارلز ملویل و ترجمه خسرو خواجه‌نوری و مریم کهدویی از سوی انتشارات امیرکبیر به پیشخان کتابفروشی‌ها آمد.

این کتاب پژوهشی عالمانه به کوشش پروفسور چارلز ملویل درباره حکومت جامعه ایران و آسیای میانه در زمان حکمرانی تیمور و جانشینانش در ایران است. مولفان این اثر تصویر کاملی از جامعه ایرانی به معنای وسیع آن شامل خاندان حکومتی و کارگزاران، آن نخبگان شهری حاکمان ایالتی و طبقات مذهبی ارائه می‌کنند سده بعد از فتوح تیمور سده تقسیم شرق و غرب ایران میان جانشینان ترک – مغول او و شکوفایی فرهنگ ایرانی در شهرهای بزرگی چون هرات، سمرقند و تبریز بود.

در این کتاب جلد نهم مجموعه اندیشه ایرانی دانشوران پیشرو حوزه مطالعات، ایران شیوه‌هایی را تحلیل می‌کنند که هم عصران تیموریان سنت‌ها و محیطشان را می‌دیدند و در این زمینه تلاش می‌کنند به پرسش‌های مختلفی پاسخ بدهند از جمله چشم‌انداز خارجی‌ها چه بود و در پژوهش‌های دوران مدرن چطور جنبه‌های متمایز این دوره را توضیح می‌دهند؟

این اثر متنی ضروری برای دانشوران دانشجویان و کسانی است که به تاریخ ایران علاقه‌مندند. در این کتاب جنبه‌های سیاسی مذهبی و تاریخ فرهنگی این دوره پربار بررسی شده که همچون سکوی پرشی بود برای شکل‌گیری امپراتوری‌های عثمانی و صفوی و گورکانی و ازبک در سده‌های آتی.

چارلز پی ملویل (متولد: ۱۰ مه ۱۹۵۱، لندن، بریتانیا) یک استاد دانشگاه بریتانیایی است که از سال ۲۰۰۸ استاد تاریخ فارسی در دانشگاه کمبریج بوده است. او رئیس انستیتوی مطالعات فارسی بریتانیا است. او یکی از ویراستاران تاریخ ایران کمبریج و تاریخ ادبیات ایران بود.

کتاب «سده تیموری» اثر چارلز ملویل و ترجمه خسرو خواجه‌نوری و مریم کهدویی با ۳۴۰ صفحه و بهای ۳۴۰ هزار تومان از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شد.

منبع: ایبنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612