کد خبر:4871
پ
فاقد تصویر شاخص

الدراسات الادبیه

شماره ۷۶، ۷۷ و ۷۸ فصلنامه «الدراسات الادبیه» از سوی مرکز زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لبنان و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت منتشر شد

میراث مکتوب – شماره ۷۶، ۷۷ و ۷۸ فصلنامه «الدراسات الادبیه» از سوی مرکز زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لبنان و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت منتشر شد.

بخش مهمی از آثار ادبی جوامع انسانی از آغاز تا دوران معاصر به شعر اختصاص داشته است. این موضوع در ادبیات فارسی و عربی جلوه‌ای درخشان تر دارد. شعر فارسی و عربی در طی قرن ها بازگوکنندۀ عواطف، احساسات، حوادث و تحولاتی بوده است که بر جوامع انسانی فارس و عرب تأثیر گذاشته است.

فصلنامه الدراسات الادبیه، مجلّه مرکز زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لبنان که در موضوع «فرهنگ ایرانی و عربی و تأثیر آنها بر یکدیگر» با پشتیبانی و هماهنگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت چاپ می‌گردد، به سردبیری دکتر فیکتور الکک رئیس مرکز زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لبنان منتشر شده است.

در این شماره از نشریه الدراسات الادبیه مقالاتی با عناوین زیر منتشر شده است:

بررسی سیر تحول عنوان در شعر فارسی و عربی از آغاز تا امروز

عیسی الناعوری و عمر الخیام

صنعه التخلص فی شعر سلیمان باشا بارونی (دراسه دلالیه)

منهج شیخ طوسی النحوی فی «التبیان»

الحرکه فی مقوله الاین، و الوضع، والکیف و الکم، والجوهر عند

الملاصدرا و العلامه الطباطبائی فی «الحکمه المتعالیه»

رمزیه الابیات الفارسیه فی ملحمه الحرافیش

الشاعر (نیما یوشیج) بین الطبیعه و النزعه المحلیه

اندیشۀ مرگ (بررسی همسانی های شعر خیام و طرفه)

بررسی تطبیقی وجوه زمان در داستان های مشترک مثنوی مولوی و تفسیر ابوالفتوح بر اساس رویکرد ژنت

شماره ۷۶، ۷۷ و ۷۸ فصلنامه «الدراسات الادبیه» از سوی مرکز زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لبنان و با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت در ۲۹۵ صفحه منتشر شده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612