کد خبر:8412
پ
ayene_0

آئینه حق نما

آئینه حق نما سرگذشت نامه بسیار آموزنده، پربرگ و بار سرسلسله «خاندان اجتهاد» علامه سید دلدار علی نقوی نصیرآبادی هندی، معروف به غفران مآب (م۱۲۳۵) است.

میراث مکتوب – آئینه حق نما سرگذشت نامه بسیار آموزنده، پربرگ و بار سرسلسله «خاندان اجتهاد» علامه سید دلدار علی نقوی نصیرآبادی هندی، معروف به غفران مآب (م۱۲۳۵) است. این کتاب را برخی از شاگردان وی در سال ۱۲۳۱ تالیف کرده اند و بر آگاهی ها و اسنادی دست اول درباره وی اشتمال دارد.

غفران مآب شاگرد بزرگانی مانند وحید بهبهانی (م ۱۲۰۵) و سید بحرالعلوم (م ۱۲۱۲) و صاحب ریاض المسائل (م ۱۲۳۱) و میرزا مهدی شهرستانی و مروج بزرگ تشیع فقاهی در هند و منشا خدماتی گسترده در آن سامان بوده است. بیشترینه پیشروان و پیشاهنگان علوم دینی شیعی پس از وی، از وابستگان و شاگردان و پیرامونیان خاندان او در شماراند.

این کتاب مشحون از فوائد گوناگون و مشتمل بر بیان ابعاد مختلف زندگی غفران مآب از جمله یادکرد تالیفات و استادان و شاگردان و نحوه برخورد وی با حکومتگران شیعی اود و نیز شیوه برخورد او با معارضان است.

مصحح سخت کوش کتاب، علاوه بر تصحیح آئینه حق نما بر پایه هشت نسخه خطی، نه رساله و مکتوب سودمند و مرتبط با کتاب، به آن افزوده است.

جلد دوم آئینه حق نما: شرح حال علامه سید دلدار علی نقوی نصیرآبادی هندی غفران مآب (م1235) تألیف برخی از شاگردان غفران مآب (به سال 1231) به همراه نه رساله و مکتوب دیگر با تحقیق و تدوین علی فاضلی از سوی موسسه کتابشناسی شیعه منتشر شده است.

منبع: کتابشناسی شیعه (الاثر)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612