کد خبر:43387
پ
1-2737

نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک، فرصتی برای دیپلماسی فرهنگی ایران

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در کتابخانه و موزه ملی ملک از نمایشگاه «ابرهای بی‌پایان جاده ابریشم» بازدید کرد.

میراث مکتوب- سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای سیاست‌گذاری کتابخانه و موزه ملی ملک روز یک‌شنبه 20 آبان ماه 1403 با حضور در این مجموعه تاریخی از نمایشگاه مشترک ایران و چین دیدن کرد.

وی نمایشگاه مشترک موزه هنرهای کلکسیونی شانگهای و کتابخانه و موزه ملک را از چند جهت ارزشمند دانست و اظهار داشت: نخست این که فرصت ارتباطی بین میراث فرهنگی دو کشوری را بوجود آورد که هر دو تاریخ دیرین تمدنی دارند.

دوم این که زمینه‌ای برای تحقق تفاهم‌نامه‌های فرهنگی دو کشور ایران و چین را به وجود آورده است که حتما می‌تواند چشم‌اندازهایی را در افق گسترده روابط دو کشور ترسیم کند.

سید عباس صالحی تابلوهای ارزشمندی که در این نمایشگاه ارایه شده را سومین علت دانست و گفت: این تابلوهای ارزشمند که بخش اصلی آن از آقای شیائوگو از برجستگان هنر نقاشی امروز چین است، هم در سوژه و محتوا جالب بود چون تصویری از زندگی عمومی مردم راه ابریشم را نشان می‌دهد و هم در فرم جذابیت‌های خود را دارد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری کتابخانه و موزه ملی ملک در ادامه تصریح کرد: ارائه برخی از آثار گنجینه‌ کتابخانه و موزه ملی ملک در حوزه میراث فرهنگی چین و آثار مرتبط به این کشور در این نمایشگاه، نشان می‌دهدکه چگونه این کتابخانه و موزه، نفایس ارزشمندی دارد که می‌تواند فرصتی برای دیپلماسی فرهنگی ایران فراهم کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان بازدید از نمایشگاه «ابرهای بی پایان جاده ابریشم» عنوان کرد: برای برگزارکنندگان ایرانی و چینی، کتابخانه و موزه ملک و نیز موزه هنرهای کلکسیونی شانگهای، آرزوی توفیق دارم و امیدوارم هم‌چنان این همکاری‌ها در قالب‌های مختلف ادامه یابد.

خاطر نشان می‌شود با توجه به استقبال بازدیدکنندگان از نمایشگاه «ابرهای بی‌پایان جاده ابریشم» این نمایشگاه تا 15 آذر ماه 1403 تمدید شد.

علاقمندان برای بازدید می‌توانند از شنبه تا پنج‌شنبه ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به این مجموعه فرهنگی مراجعه کنند‌. کتابخانه و موزه ملی ملک در میدان امام خمینی (ره)، خیابان امام خمینی (ره)، ابتدای خیابان سی‌تیر، خیابان یارجانی، خیابان ملل متحد (میدان مشق) واقع است.

 

منبع: کتابخانه ملک

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612