کد خبر:15878
پ
WhatsApp20Image202021-03-0320at2018.28.5628129

فراخوان رویداد فرهنگی ـ هنری «باغ و گلستانم آرزوست»

فراخوان فصل نخست رویداد فرهنگی ـ هنری «باغ و گلستانم آرزوست» با موضوع «گلها و گیاهان بومی از منظر ادبیات ایران» اعلام شد.

میراث مکتوب- فراخوان فصل نخست رویداد فرهنگی ـ هنری «باغ و گلستانم آرزوست» با موضوع «گلها و گیاهان بومی از منظر ادبیات ایران» با تکیه بر گلها، گیاهان و آثار بومی بافت تاریخی طهران اعلام شد.

 

 

انجمن عمارات محروسه ایران، با حمایت مؤسسۀ کتابخانه و موزۀ ملی ملک و شهرداری منطقه 12 (قلب طهران)، در نظر دارد نخستین نمایشگاه دوره‌ای سالیانه آثار هنری با موضوع گلها و گیاهان بومی ایران را به مناسبت روز ملی گل و گیاه (25 خرداد) از تاریخ 20 تا 30 خردادماه 1400 در مؤسسۀ کتابخانه و موزۀ ملی ملک برگزار کند.

این رویداد که در هر دوره، به یکی از مناطق مختلف ایران فرهنگی تعلّق خواهد گرفت و در فصل نخست به گلها، گیاهان و آثار بومی بافت تاریخی طهران می‌پردازد، دارای برنامه‌های جانبی با همکاری دیگر تشکل‌های هنری، تخصصی و حرفه‌ای مرتبط با گل و گیاه است.

رویکرد این رویداد اجرای برنامه‌های پژوهش‌محور و کاربردی با تکیه بر فعالیتهای مستقل مردمی، غیرانتفاعی عام المنفعه، عاشقانه و مسئولانه عموم جامعه (مخصوصاً اشخاص متخصص و فرهیخته علمی، فرهنگی و هنری) در راستای پاسداشت و حراست از هنر، فولکلور و تنوع فرهنگی / زیستی و هویت سنت‌های محلی و بومی نواحی مختلف ایران فرهنگی (ایرانشهر)، عنوان شده است.

احیای گلها و گیاهان ایرانی در عمارتهای تاریخی، به کارگیری فرهنگ و هنر در پیوند گلها و گیاهان ایرانی با عمارتهای تاریخی، و بازآفرینی جایگاه، نقش و و ارزش جغرافیایی، تاریخی، فرهنگی و هنری گلها و گیاهان بومی و محلی ایران نیز به عنوان اهداف رویداد فرهنگی ـ هنری «باغ و گلستانم آرزوست» مطرح شده است.

رشته‌های هنری مد نظر

نگارگری (گل و مرغ، تذهیب و تشعیر)

خوشنویسی و نقاشی خط

طراحی سیاه قلم

نقاشی پشت شیشه و آینه

نقاشی لاکی و نقاشی روی پارچه، چوب، سنگ، سفال، گچ، و کاشی

تاریخ‌های مهم

مهلت ارسال تصاویر آثار: 8 خردادماه 1400

زمان اعلام نتایج: 10 خردادماه 1400

مهلت ارسال اصل آثار: 16 خردادماه 1400

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و تلگرام با شمارۀ 09359737742 تماس حاصل کرده و یا به صفحۀ اینستاگرام PersianGardenArt مراجعه کنند.

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612