کد خبر:45142
پ
IMG_0406

جلسه‌ای خوب و به یادماندنی در نکوداشت جناب علی آقای مجتهد

باقر اسدی، دیپلمات: خدا خیر بدهد به بانیان آن جلسه خوب که قریب چهار ساعت طول کشید و باز هم وقت کم آمد.

میراث مکتوب- راستش دیدن نام تاجیکستان در عنوان خبر بنده را به یاد جلسه عالی عصر روز دوشنبه (24 دی‌ماه 1403) در خانه اندیشمندان علوم انسانی در نکوداشت دوست و همکار بسیار عزیز جناب علی آقای مجتهد شبستری انداخت. منطقا می‌باید همان پریشب چیزکی می‌نگاشتم – که صرفا نشد و امروز – بازهم پس از دو روز کامل دوری از واتس اپ و تالار – به انجام قضای وظیفه روزمره همت نهاده‌ام.

خدا خیر بدهد به بانیان آن جلسه خوب، که قریب چهار ساعت طول کشید و باز هم وقت کم آمد و آخرین سخنران که خود علی آقا بود، به ناچار مجبور شد برای آنکه جلسه بیشتر طول نکشد، صحبتش را کوتاه کند؛ که حتما حیف شد. از مختصری که بیان شد معلوم بود که بسیار چیز برای گفتن دارد.

قصد این یادداشت کوتاه نوشتن در مورد جلسه نیست؛ بنده نیز خبرنگار نیستم که یادداشت برداشته باشم تا روایتی درست و معقول ارائه کنم. الّا آنکه به این اشاره مختصر اکتفا می‌کنم که بنده و سه نفر دیگر از دوستان و همکاران بازنشسته (که کنار هم نشسته بودیم) از تک تک محتوای سخنرانی‌ها – منجمله توسط دوست و همکار عزیز، جناب بقایی ماهانه (سخنگوی وزارت خارجه، با دستی در قلم و ادب فارسی) – لذت بردیم و به علی آقا و شخصیت خوب و بقاعده و دوست‌داشتنی و توانایی‌های چند وجهی و فهرست بلند خدمات ارزشمندش به جدّ احساس افتخار کردیم. اصلا چیز کمی نیست که کسی هم برای ایرانیان یک ایرانی تمام عیار ایران دوست باشد، هم برای تاجیکان – به پاس آنچه که در دوران سفارت در روزهای دشوار آن کشور در اوان تأسیس انجام داده است و راهبری خوب و تلاش‌های ماندگارش برای گسترش و تحکیم روابط بین ایرانیان و تاجیکان و فرهنگ و علایق مشترک این دو پاره از تن پیشین یک مجموعه فارسی‌زبان از آن زمان تا امروز.

امیدوارم که کسی در میان آن جمع بزرگ از علاقمندان کثیر و متنوع جناب مجتهد روزنامه‌نگار بوده و گزارشی درخور از آن جلسه خوب و پرمحتوا و با حس و حال در جایی منتشر کند. علی ایحاله، برای سلامتی و طول عمر و توفیق خدمت بیشتر این دوست و همکار عزیز بازنشسته  و فرهنگی مرد خستگی‌ناپذیر دعا کنیم.

باقر اسدی، دیپلمات
نشریافته در گروه سفرا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612