کد خبر:5788
پ
Rashedmoha-

تقدیر میراث مکتوب از خدمات علمی دکتر محمدرضا راشد محصل

مركز پژوهشي ميراث مكتوب در مراسم نکوداشت دکتر محمدرضا راشد محصل، با اهداي لوح سپاس و دورۀ هشت جلدي عرفات العاشقين از تلاش هاي علمي این استاد فرهیخته تقدير كرد.

ميراث مكتوب – مركز پژوهشي ميراث مكتوب در مراسم نکوداشت دکتر محمدرضا راشد محصل، با اهداي لوح سپاس و دورۀ هشت جلدي عرفات العاشقين از تلاش هاي علمي این استاد فرهیخته تقدير كرد.

متن لوح اهدايي به دكتر محمدرضا راشد محصل به اين شرح است:

«به نام آن که جان را فکرت آموخت

استاد دانشمند و آزاداندیش
جناب آقای دکتر محمدرضا راشد محصّل

بزرگداشت کوششگران عرصۀ دانش و فرهنگ زمینه ساز رشد، بالندگی و گسترش فضای علمی در جامعه خواهد بود. کسانی که بار گرانسنگ میراث گذشته را بر دوش می کشند و به دانشجویان و دانش پژوهان اخلاق، دانش و آزادگی می آموزند، گنج شایگان معنوی اجتماع اند.

مرکز پژوهشی میراث مکتوب بر خود بایسته می بیند تا از شما استاد فرهیخته و کوشا، که عمری را در راه خدمات علمی و فرهنگی این کشور عزیز گذرانده اید، ارج گزاری نماید. امید که سالیان سال با تندرستی و شادابی در راه آموزش و نگارش، کامیاب و پیروز بمانید و بپایید. بمنّه و کرمه.

اکبر ایرانی
مدیرعامل مرکز پژوهشی میراث مکتوب»

يادآور مي شود مراسم نكوداشت دكتر محمدرضا راشد محصل به همت فرهنگسرای فردوسی و با همکاری مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد روز جمعه 17 مرداد در مشهد برگزار شد.

آشنایی با فعالیت های علمی دکتر محمدرضا راشد محصل

دکتر محمدرضا راشد محصل در خردادماه سال ۱۳۱۵ هجری شمسی در خانواده ای روحانی در روستاي افضل آباد ماژان از توابع خوسف بيرجند متولد شد. وی پس از اتمام تحصیلات مقدمانی در بیرجند در ۱۳۳۳ به خدمت فرهنگ درآمد و پس از طی دوره های عالی تحصیلی در سال ۱۳۵۳ مدرک دکترای زبان و ادبیات فارسی را گرفت.

پرتوهايي از قرآن و حديث در ادب فارسي، گزيده حديقه سنايي با شرح و توضيح، نشانه شناسي ادبي در كاربرد قرآن و حديث، تاريخ فرهنگ و آموزش نوين در بيرجند، فارسي عمومي، (با همكاري دكتر بهنام‌فر و دكتر محمّدي)، داستان گشتاسب در دو نگاه (پيكره شناسي و دريافتهاي اجتماعي)، نظارت بر تهيه و چاپ سه كتاب شاهنامه ‌پژوهي و خيّام شناخت و عطّار شناخت (ويژه‌نامه‌هاي فردوسي، خيّام و عطّار) برخي از آثار دكتر محمدرضا راشد محصل است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612