کد خبر:12631
پ
logo_2

برپایی سه نمایشگاه در موزه کتاب و میراث مستند ایران

سه نمایشگاه «چهل حدیث نبوی»، «گلشن» و «گردش ایام»، از مجموعه بسته‌های نمایشگاهی کتابخانه و موزه ملی ملک در موزه کتاب و میراث مستند ایران بر پا شد.

میراث مکتوب- سه نمایشگاه «چهل حدیث نبوی»، «گلشن» و «گردش ایام»، از مجموعه بسته‌های نمایشگاهی کتابخانه و موزه ملی ملک هم‌زمان با آغاز سال نو و به مناسبت مبعث حضرت محمد(ص) و جشن‌های شعبانیه در موزه کتاب و میراث مستند ایران بر پا شد.

نمایشگاه «چهل حدیث نبوی»، «گلشن» و «گردش ایام»، بسته‌های نمایشگاهی برگرفته از گنجینه آثار تاریخی و نسخه‌های خطی بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران به شمار می‌آیند که کتابخانه و موزه ملی ملک برای نمایش در موزه کتاب و میراث مستند ایران، تا یک ماه به سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران واگذارده است.

این نمایشگاه‌ها با هدف‌های بازشناسی گوشه‌ای از نفایس خطی کتابخانه و موزه ملی ملک، ترویج فرهنگ و هنر کشور و افزایش سطح ذوق و سلیقه مردم بر پا شده‌اند.

کتابخانه و موزه ملی ملک، نخستین موزه وقفی – خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در حوزه نسخه‌های خطی به شمار می‌آید که حاج حسین آقا ملک، بنیان‌گذار این گنجینه، به سال 1316 خورشیدی بر آستان قدس رضوی وقف کرده است.

بیرون‌بردن آثار تاریخی و کتاب‌های کتابخانه و موزه ملی ملک از ساختمان، بر پایه تأکید حاج حسین آقا ملک، بنیان‌گذار و واقف کتابخانه و موزه ملی ملک در وقف‌نامه، ممنوع است. نخستین موزه وقفی – خصوصی ایران و یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور، از این‌رو بسته‌هایی نمایشگاهی با بهره‌گیری از تصویرهای آثار برگزیده این گنجینه سه هزار ساله تاریخی فراهم آورده است و برای نمایش موقت به دیگر مرکزها و نهادهای فرهنگی و آموزشی و تاریخی سراسر کشور وامی‌گذارد.

دوستداران فرهنگ و هنر اسلامی – ایرانی می‌توانند از 17 فروردین تا 17 اردیبهشت 1398 خورشیدی هر روز، جز روزهای تعطیل از ساعت 8 تا 16  از نمایشگاه‌های «چهل حدیث نبوی»، «گلشن» و «گردش ایام» در موزه کتاب و میراث مستند ایران در ساختمان کتابخانه ملی ایران به نشانی «تهران، بزرگراه شهید حقانی(غرب به شرق)، بلوار کتابخانه ملی ایران بازدید کنند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ابوریحان و خیابان دانشگاه، شمارۀ 1182 (ساختمان فروردین)، طبقۀ دوم، واحد 8 ، روابط عمومی مؤسسه پژوهی میراث مکتوب؛ صندوق پستی: 569-13185
02166490612