- مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب - https://mirasmaktoob.com -

دزدی مقاله در روز روشن

میراث مکتوب – دکتر مختار کمیلی، مصحح و پژوهشگر، با ارسال نامه ای به مدیرعامل مرکز پژوهشی میراث مکتوب به درج مقالۀ «تصحیح و بررسی چند واژه در فرائد السلوک» بدون کسب اجازه از مؤلف مقاله انتقاد کرد.

متن نامۀ دکتر مختار کمیلی به شرح زیر است:

مدیرعامل ارجمند مرکز پژوهشی میراث مکتوب جناب دکتر اکبر ایرانی

باسلام و عرض ادب

احتراماً به عرض می رساند که اینجانب مختار کمیلی دو سه سال پیش مقاله ای با عنوان: «تصحیح و بررسی چند واژه در فرائد السلوک» به دفتر فصلنامه «متن شناسی ادب فارسی» ارسال کرد. عنوان این مقاله در اصلاحیه پایانی به «تصحیح چند واژه، نادرست و بررسی واژه هایی کمیاب در فرائد السلوک» تغییر یافت. نهایتاً این مقاله پذیرفته نشد و بنده چند روز پیش آهنگ آن کرد که با افزودن مطلبی، این مقاله را به مجله‌ای دیگر ارسال کند. موضوع مقاله را به اینترنت دادم تا ببینم در طی دو سال گذشته، مقاله ای در این موضوع نوشته شده یا نه که در کمال شگفتی، چشمم به جمال مبارک عنوان مقاله خودم و چکیده آن در سایت‌های متعدد روشن گردید این سایت های محترم، مقاله را در معرض فروش و حرّاج گذاشته اند تا مشتریان مدرک مدار، آن را ابتیاع فرمایند. نشانی پاره ای از این سایت ها:

 

 

http://projectdl.nikanlink.com/file/ [1]

http://911.4kia.ir/info/17034/ [2]

http://nikanlink.com/product/ [3]

http://www.takbook.com/best/ [4]

http://9kdw3.radikaldl.ir/ [5]

https://downloadocx.com/article=18547/refer=29834 [6]

http://articlenetwork.ir/p=2140 [7]

http://alinemati92.blogsky.com/1394/07/05/post-557/ [8]

خواهشمند است اگر صلاح می دانید و مقدور و ممکن است ویراست نهایی مقاله که ضمیمه می گردد، منتشر شود. بنده نمی داند که این مقاله مردودی چگونه به سایت ها راه یافته است امّا می داند که مقالات ارزشمند همکاران عزیز نیز کما بیش دچار این رفتار ضد اخلاقی و ضد فرهنگی در گستره این آب و خاک شده است. امید که تدبیری اندیشیده شود تا چنین رفتارهایی کمتر در فضای مجازی کشور اتفاق افتد. توفیق شما را از خداوند بزرگ آرزومندم.

متن این مقاله را اینجا [9] بخوانید.

[10]
[11]