- مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب - https://mirasmaktoob.com -

نشست «گرافیک و تصویرسازی با محوریت خمسه نظامی»

معاونت پژوهشی دانشگاه بین المللی سوره با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، در چهارمین دوره بزرگداشت ملی و بین المللی حکیم نظامی شاعر پارسی قرن ششم هجری، نشست «گرافیک و تصویر سازی» را یکشنبه نوزدهم اسفندماه، ساعت 14:30 برگزار می‌کند.

در این نشست تخصصی، سمیه رمضان ماهی با موضوع: نسبت میان متن و تصویر در نگارگری خمسه نظامی، محمد معین الدین با موضوع: نظامی و جهان فرهنگ ایرانی، زهرا عسلی با موضوع: لیلی و مجنون در آئینه تصویر به روایت نظامی و اسرا صالحی با موضوع: بررسی تذهیب دو صفحه فاتحه خمسه نظامی از منظر نقش و رنگ سخنرانی سخنرانی خواهند کرد.

دبیری علمیِ این رویداد را عقیل سیستانی، پژوهشگر و استاد دانشگاه برعهده دارد.

این نشست در طبقه سوم ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی سوره، سالن جلسات، برگزار می‌شود.

در حاشیه نشست‌های تخصصی دانشگاه بین المللی سوره بر اساس شعر و اندیشه حکیم نظامی؛ آثار نگارگری و خوشنویسی هنرمندان معاصر ایران از 18 تا 22 اسفند ماه 1403 در گالری «آیه» این دانشگاه برقرار خواهد بود.

دانشگاه بین المللی سوره در خیابان آزادی، بین آذربایجان و خوش، نبش کامیاران واقع است.

حکیم نظامی [1]

منبع: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

[2]
[3]