- مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب - https://mirasmaktoob.com -

جایگاه حکمت عملی در انسان شناسی اشراقی

میراث مکتوب- سنت اشراقی در جهان اسلام در مساله تقسیم حکمت به نظری و عملی راه خود را از سنت مشایی جدا کرده است. اما در عین حال اختصاص ندادن مبحثی و عنوانی به حکمت عملی به معنای نادیده انگاشتن وجه عملی حکمت در سنت اشراقی  نیست .  در واقع این به اصطلاح پارادایم شیفت ، حاصل یک نوع انسان شناسی اشراقی است که در آن حقیقت انسان ، معرفت و حکمت او ، کمال او و طریق وصول او به سعادت به شیوه ای متفاوت از مشاء ترسیم شده است.

بیست‌‌ونهمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی دربارۀ سهروردی به «جایگاه حکمت عملی در انسان شناسی اشراقی» اختصاص دارد که با سخنان دکتر حسین هوشنگی در روز چهارشنبه بیستم مهرماه ساعت ۱۵ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را از اینستاگرام مرکز فرهنگی شهرکتاب به نشانی ketabofarhang، کانال تلگرام bookcitycc و صفحه‌ی این مرکز در آپارات پیگیری نمایند.

[1]
[2]